Cégünk rövid bemutatása

Biztonság, nyugalom és garancia – ez a három szó határozza meg 2009 óta a United Security Service Kft. működését, legyen szó élőerős őrzésről távfelügyeleti rendszer kialakításáról, felügyeletéről kamerarendszer kiépítéséről vagy éppen takarításról. Ügyfeleink mindig biztosak lehetnek benne, hogy a ránk bízott feladat minden esetben maximálisan az elvárásaiknak van végrehajtva.


A United Security Service Kft. fennállása, fejlődése, terjeszkedése Magyarországon folyamatosan növekvő árbevétele valamint személy és vagyonvédelmi piac minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásai híven tükrözi ügyfeleink bizalmát, a cég stabil, kiegyensúlyozott gazdasági hátterét.


Tevékenységünk az ország egész területére kiterjed, budapesti központunk és a területi képviseleteink az ország egész területén elérhetővé teszik ügyfeleink számára az általunk nyújtott szolgáltatásokat. Szolgáltatásaink állandó és megbízható minőségét az MSZ EN ISO 9001. 2009 nemzetközi szabvány garantálja. Munkánkért teljes körű felelősséget vállalunk, melyet biztos anyagi hátterünk illetve az Allianz Hungária Biztosító által nyújtott biztosítás garantál.


Területi vezetőinken és ellenőrzési csoportunkon keresztül biztosítjuk szolgáltatásunk folyamatos kontrolját és szakmai felügyeletét.

Tevékenységeink:
– őrzésvédelem, vagyonvédelem (élőerő, kutyás őr)
– risk menedzsment, vagyonvédelmi tanácsadás
– rendezvénybiztosítás, kísérő őrszolgálat
– magánnyomozás
– pénz és értékszállítmány kísérés
– biztonsági futárszolgálat
– biztonság technika és beléptető rendszerek telepítése
– takarítás, üzemeltetés

A United Security Service Kft. célja, hogy megrendelőink egyedi igényeihez igazodó, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson, melyek alapjai lehetnek egy hosszú távú partner kapcsolatnak.